ELEKTRONISK P-SKIVA

PARK MICRO

320 kr

Park Micro elektronisk parkeringsskiva
Park Micro monteras i framrutans nedre högra hörn och därmed är det inte längre nödvändigt att komma ihåg att lägga fram och ställa i P-skivan. Park Lite ställer automatiskt in tiden för ankomst när bilen parkeras och den växlar automatiskt mellan sommar och vintertid. P-skivan strömförsörjs med ett knappcellsbatteri som räcker i 2 år. En batteriindikator tänds när det är dags att byta batteri.

Park Micro är designad och utvecklad i Danmark och tål extrema temperaturer, både höga och låga. Den är lätt att använda, också för användare utan tidigare erfarenhet av liknande produkter. I utvecklandet av Park Micro har stor vikt lagts på enkel funktionalitet. Samtidigt är designen enkel och elegant med välbalanserade linjer och detaljer.

Mycket för pengarna
Park Micro är en elektronisk p-skiva som uppfyller lagens krav och samtidigt ser bra ut i framrutan.

Stora lättläsliga digitala siffror
Park Micro har stora lättläsliga digitala siffror på både framsidan och baksidan.

Testad i extrema temperaturer
Park Micro är testad i extremt höga och låga temperaturer, den är pålitlig, driftsäker och växlar automatiskt mellan sommar och vintertid.

Godkännande
Park Micro uppfyller gällande svenska bestämmelser för elektroniska P-skivor

Produktblad Park Micro elektronisk P-skiva

 

Tillbehör

12012 Reservdelskit, hållare med fästkuddar, om enheten behöver flyttas till annat fordon

 PARK LITE

320 kr

Park Lite elektronisk parkeringsskiva
Park Lite monteras i framrutans nedre högra hörn och därmed är det inte längre nödvändigt att komma ihåg att lägga fram och ställa i P-skivan. Park Lite ställer automatiskt in tiden för ankomst när bilen parkeras och den växlar automatiskt mellan sommar och vintertid. P-skivan strömförsörjs med ett knappcellsbatteri som räcker i 3 år. En batteriindikator tänds när det är dags att byta batteri.

Park Lite är designad och utvecklad i Danmark och tål extrema temperaturer, både höga och låga. Den är lätt att använda, också för användare utan tidigare erfarenhet av liknande produkter. I utvecklandet av ParkLite har stor vikt lagts på enkel funktionalitet. Samtidigt är designen enkel och elegant med välbalanserade linjer och detaljer.

Mycket för pengarna
Park Lite är en elektronisk p-skiva som uppfyller lagens krav och samtidigt ser bar ut i framrutan.

Stora lättläsliga digitala siffror
Park Lite har stora lättläsliga digitala siffror på både framsidan och baksidan.

Testad i extrema temperaturer
Park Lite är testad i extremt höga och låga temperaturer, den är pålitlig, driftsäker och växlar automatiskt mellan sommar och vintertid.

Godkännande
Park Lite är godkänd av Trafikstyrelsen enligt Bekendtgørelse nr. 237, 2003 om parkeringsskivor och bär styrelsens godkännandenummer FS11 på framsidan. En p-skiva ska, för att bli godkänd av Trafikstyrelsen, visa parkeringstidpunkter med 100% säkerhet och manipulering av tidpunkten får inte vara möjligt. Alla komponenter – inklusive batteriet – är därför testade på det ledande konsumentvetenskapliga institutet i Finland, SGS Fimko.

Park Lite App
Park Lite har en app för iOS och Android smartphones som kan laddas ned gratis. Den har funktioner för påminnelser, hitta tillbaka till bilen, m.m.

Produktblad Park Lite elektronisk P-skiva

 

Tillbehör

25 Reservdelskit för Park Lite med 4 st fästkuddar

 


25

44 kr

Reservdelskit för Park Lite med 4 st fästkuddar och en rengöringsservett om den elektroniska parkeringsskivan behöver flyttas till ett annat fordon.

Råsundavägen 79, 169 57 SOLNA
08-51494930
info@sjobergab.se
www.sjobergab.se

   
Copyright © 2017 · All Rights Reserved